ריבועי פשטידת דלעת טבעוניים עם קרקר גראהם ללא גלוטן
והוא יספק כ 9 מנות. אם 98 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ריבועי פשטידת דלעת טבעוניים עם קרום קרקר גרהם ללא גלוטן עשוי להיות יוצא מן הכלל חלב חינם מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך סירופ מייפל, פירורי קרקר גרהם, מלח ים תבואה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פשטידת דלעת בריאה עם קראקר שוקולד גרהם (ללא גלוטן!), עוגת גבינה ללא גלוטן דלעת עם פקאן או קרום גרהם, ו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F ומשמנים קלות מחבת מרובעת בגודל 8 אינץ'. עכשיו, קו המחבת עם שתי חתיכות של נייר קלף, אחד הולך לכל כיוון. אני אוהב לרסס את פיסת נייר הקלף הראשונה בשמן לא דביק כדי שהחתיכה השנייה תידבק יפה ולא תיפול.הכן את הקרום: בקערה בינונית, לשלב את פירורי גרהם, שמן קוקוס מומס, וממתיק עד הפירורים מצופים ביסודיות בתערובת. סקופ את התערובת לתוך מחבת מוכן להחליק באופן שווה. החל מהאמצע, לחץ על הפירורים לתוך המחבת בחוזקה ובאופן שווה. אתה באמת רוצה ללחוץ חזק כך הקרום מקלות יחד יפה. אני משתמש רולר מאפה לגלגל את הקרום ולדחוס אותו עוד יותר. באמצעות האצבעות שלך, לחץ בקצוות עד אפילו.מראש לאפות את הקרום, חשוף, במשך 10 דקות ב 177°. הכן את המילוי: בקערה קטנה, לטאטא יחד את אבקת arrowroot וסירופ מייפל עד לא גושים להישאר.
מוסיפים את זה ואת כל שאר חומרי המילוי למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה לחלוטין, מגרדים את הקערה לפי הצורך. כאשר הקרום יצא מהתנור, מיד לשפוך את המילוי על גבי קרום אפוי להחליק באופן שווה ככל האפשר עם מרית.
אופים, חשוף, במשך כ 41-43 דקות ב 177° עד המילוי כהה מעט וזה חצי מוצק למגע (אם כי המילוי עדיין יהיה רך מאוד דביק!).
מניחים על מדף קירור במשך כ 60 דקות ולאחר מכן לתוך המקרר כדי להגדיר לילה, או לפחות 8 שעות. מכתב של אוהב מקפיא, המקפיא יזרז את התהליך. רק אומר.חותכים לריבועים ומגישים עם מנה של קצפת קוקוס למעלה ואבק קינמון ופקאנים קצוצים.אחסן שאריות במקרר או תקפא לאחר כך.