קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי קרח קוקוס

ריבועי קרח קוקוס
ריבועי קרח קוקוס דורש על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-674 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלב מרוכז, ציפוי סוכר, ורוד מאכל מאכל מאכל צבע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מתאבן. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקלה-ריבועים וגלידה, ריבועי גלידת בוטנים, ו קוביות גלידה קלות Funfetti.

הוראות

1
באמצעות כף עץ, מערבבים יחד את החלב המרוכז ואת הדובדבן בסוכר בקערה גדולה. זה יהיה מאוד נוקשה. לעבוד את הקוקוס לתוך התערובת עד שלה בשילוב היטב להשתמש בידיים שלך, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
לפצל את התערובת לשניים ללוש כמות קטנה מאוד של צביעת מזון למחצית אחת. אבק לוח עם סוכר הדובדבן, ולאחר מכן לעצב כל חצי לתוך מלבן חלק ומניחים אחד על גבי השני.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
3
רול עם מערוך, עיצוב מחדש עם הידיים כל כמה לחמניות, עד שיש לך מלבן של קרח קוקוס שני טון על 3 ס " מ עבה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
4
העברה לצלחת או לוח ולהשאיר חשוף לפחות 3 שעות או באופן אידיאלי לילה להגדיר.
5
חותכים לריבועים עם סכין חדה לארוז לתוך שקיות או תיבות. אלה יישארו עד חודש לפחות, אם מאוחסנים במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך