ריבועי שום, עגבניות וריבועי בזיליקום קלויים
ריבועי שום, עגבניות ובזיליקום קלויים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו מים חמים, מלח, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה עם שום קלוי - רוטב עגבניות ובזיליקום, קציצות שום ומוצרלה קלויות עם מרינרה עגבניות-בזיליקום, ו מרק בזיליקום עגבניות שמנת עם שום קלוי וגבינת אסיאגו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח 1 כפית מלח לתערובת שמרים, ערבוב עד מעורבב היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 5 דקות); להוסיף מספיק של 1/4 כוס קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
בעוד הבצק עולה, להסיר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף את הראש בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 40 דקות; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מכסים גיליון אפייה בנייר אפייה; מפזרים קמח תירס.
מניחים בצק על תבנית אפייה מוכנה.
רול בצק לתוך מלבן 15 x 10 אינץ'. בצק מעייל קל עם ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה; להסיר מהתנור.
מערבבים עיסת שום, עגבניות, ושאר החומרים בקערה בינונית.
מורחים תערובת גבינה על קרום; אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה.