ריבועי תות-ריבועים
ריבועי תות-ריבוע עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 295 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר חום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ריבועי תות-ריבועים, ריבועי תות-ריבועים, ו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים חמאה, סוכר חום ווניל עם כפית. מערבבים 2 כוסות קמח, שיבולת שועל, אגוזים, סודה לשתייה ומלח עד מתפורר. שמור 2 כוסות תערובת מתפוררת. לחץ נשאר תערובת מתפוררת במחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר מגורען, 2/3 כוס קמח, חלב וביצים עם כפית עד חלקה. מקפלים תותים וריבס. כפית מילוי על קרום.
מפזרים עם תערובת שמורה מתפוררת.
אופים 40 עד 50 דקות או עד ציפוי זהוב חום ומילוי מוגדר. מגניב מעט, כ -30 דקות. לקבלת חתיכות הגשה, לחתוך 5 שורות על ידי 4 שורות.
מגישים עם קצפת. חנות מכוסה במקרר.