קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
אירועיםאביב
מגזין

ריבס & ג'לי פודינג

ריבס & ג'לי פודינג
אם יש לך על 40 דקות כדי לבלות במטבח, ריבס & ג'לי פודינג עשוי להיות עצום ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו תבלין יקר למדי. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קצת שמן חמניות, תרמיל וניל, חלמונים, עלי ג'לטין. וזה טוב. חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה, ריבס ופודינג, ו ריבס ג'לי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מאוד קל גריז עובש ג ' לי 1 ליטר עם שמן, ולאחר מכן להפוך את שכבת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
שים את ריבס ואת סוכר גלגלית במחבת עם 250 מ " ל מים, לכסות עם מכסה ומבשלים במשך 5-8 דקות עד ריבס הוא ממש רך, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
שים את הג ' לטין בקערה קטנה של מים קרים מאוד כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
קו מסננת גדולה עם מוסלין או מטלית J, מניחים מעל קערה ויוצקים את הנוזל ריבס, ואז לעזוב לטפטף דרך. לאחר כל הנוזל טפטף דרך, להחזיר את המיץ למחבת על חום נמוך. אם מיץ הריבס שלך הוא לא ורוד מאוד, אתה יכול להוסיף טיפה של צביעת מזון. לאחר רך, להסיר את הג 'לטין מן המים לסחוט כל עודף, ולאחר מכן להוסיף את מיץ ריבס חם, ערבוב עד הג' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים חצי נוזל ריבס לתוך עובש הג ' לי שלך ולשים במקרר להגדיר עבור 3 שעות. השאר את מיץ ריבס הנותרים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6
בינתיים, לעשות את שכבת רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
שים את החלב, קרם, ו וניל תרמיל זרעים במחבת, חום בעדינות עד רק רותח, ואז להסיר מן החום. משרים את הג ' לטין בקערה של מים קרים מאוד. בקערה גדולה, לטאטא את הסוכר, חלמונים ביצה אבקת פודינג עד חלקה וחיוורת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים מעל חלב מחומם, מקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים את התערובת החמה לתוך המחבת וחום בעדינות עד מעובה מעט, ולאחר מכן להסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את עלי הג ' לטין מהמים, לסחוט כל נוזל עודף, להוסיף את פודינג ומערבבים היטב. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
לאחר השכבה הראשונה של ג ' לי יש להגדיר, לשפוך מעל מחצית שכבת פודינג מקורר. צמרמורת במשך 3 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
12
חזור על התהליך עם הג ' לי שנותר, וודא שכל שכבה מוגדרת היטב לפני שאתה מוסיף את הבא. אם הג 'לי מתחיל להגדיר בטמפרטורת החדר, אתה יכול לחמם אותו בעדינות על הכיריים רק לוודא שזה לא לרתוח, כמו זה יעצור את הג' לטין מן ההגדרה. לאחר הג 'לי היה זמן ההגדרה הכולל שלה, להקל את הקצוות משם עם האצבעות שלך, ואז להפוך על צלחת (ייתכן שיהיה עליך לתת קצת נענוע כדי לנתק את הג' לי) ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')