קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
אירועיםאביב
מגזין

ריבס & ג'לי פודינג

ריבס & ג'לי פודינג
אם יש לך על 40 דקות כדי לבלות במטבח, ריבס & ג'לי פודינג עשוי להיות עצום ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו תבלין יקר למדי. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קצת שמן חמניות, תרמיל וניל, חלמונים, עלי ג'לטין. וזה טוב. חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה, ריבס ופודינג, ו ריבס ג'לי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מאוד קל גריז עובש ג ' לי 1 ליטר עם שמן, ולאחר מכן להפוך את שכבת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דַק-דַק-
2
שים את ריבס ואת סוכר גלגלית במחבת עם 250 מ " ל מים, לכסות עם מכסה ומבשלים במשך 5-8 דקות עד ריבס הוא ממש רך, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
שים את הג ' לטין בקערה קטנה של מים קרים מאוד כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
קו מסננת גדולה עם מוסלין או מטלית J, מניחים מעל קערה ויוצקים את הנוזל ריבס, ואז לעזוב לטפטף דרך. לאחר כל הנוזל טפטף דרך, להחזיר את המיץ למחבת על חום נמוך. אם מיץ הריבס שלך הוא לא ורוד מאוד, אתה יכול להוסיף טיפה של צביעת מזון. לאחר רך, להסיר את הג 'לטין מן המים לסחוט כל עודף, ולאחר מכן להוסיף את מיץ ריבס חם, ערבוב עד הג' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים חצי נוזל ריבס לתוך עובש הג ' לי שלך ולשים במקרר להגדיר עבור 3 שעות. השאר את מיץ ריבס הנותרים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
בינתיים, לעשות את שכבת רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
7
שים את החלב, קרם, ו וניל תרמיל זרעים במחבת, חום בעדינות עד רק רותח, ואז להסיר מן החום. משרים את הג ' לטין בקערה של מים קרים מאוד. בקערה גדולה, לטאטא את הסוכר, חלמונים ביצה אבקת פודינג עד חלקה וחיוורת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים מעל חלב מחומם, מקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
יוצקים את התערובת החמה לתוך המחבת וחום בעדינות עד מעובה מעט, ולאחר מכן להסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר את עלי הג ' לטין מהמים, לסחוט כל נוזל עודף, להוסיף את פודינג ומערבבים היטב. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
לאחר השכבה הראשונה של ג ' לי יש להגדיר, לשפוך מעל מחצית שכבת פודינג מקורר. צמרמורת במשך 3 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
12
חזור על התהליך עם הג ' לי שנותר, וודא שכל שכבה מוגדרת היטב לפני שאתה מוסיף את הבא. אם הג 'לי מתחיל להגדיר בטמפרטורת החדר, אתה יכול לחמם אותו בעדינות על הכיריים רק לוודא שזה לא לרתוח, כמו זה יעצור את הג' לטין מן ההגדרה. לאחר הג 'לי היה זמן ההגדרה הכולל שלה, להקל את הקצוות משם עם האצבעות שלך, ואז להפוך על צלחת (ייתכן שיהיה עליך לתת קצת נענוע כדי לנתק את הג' לי) ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')