קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

ריבס וסנדלר תות עם קרם כתום

ריבס וסנדלר תות עם קרם כתום
ריבס וסנדלר תות עם קרם כתום דורש מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 4 . מנה אחת מכילה 861 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אבקת אפייה, תותים punnet, סוכר גלגלית זהב, וקמח. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. נסו קובלר תות ריבס, תות שדה-קובלר ריבס, ו סנדלר ריבס תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להטות את ריבס ותותים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים על הסוכר והקמח, ולאחר מכן בעדינות לערבב דרך המעיל את הפרי. עצה לתוך צלחת אפייה, על 30 x 20cm.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
כדי להפוך את הציפוי, מניחים את הקמח, שקדים טחונים, סוכר, אבקת אפייה, חמאה וקמצוץ מלח במעבד מזון. דופק לפירורים עדינים. דופק ב 75ml קרם ותמצית וניל, רק עד התערובת מתחילה לבוא יחד. הפוך על משטח מקומח קלות, ולאחר מכן ללוש בעדינות פעם או פעמיים כדי להפגיש.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מרדדים את הבצק עד שהוא 1 ס " מ עבה. השתמש חותך עגול 7cm לחתוך 9-12 סיבובים, לחיצה יחד את השאריות מחדש מתגלגל אם אתה צריך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מסדרים את העיגולים על הפרי, משאירים פער של 1-2 ס " מ ביניהם, ואז מברישים את העיגולים עם קרם 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
7
מפזרים את השקדים המתקלפים, ואז אופים בתנור במשך 40 דקות עד שהציפוי מוזהב והפרי מבושל. מערבבים יחד את המסקרפונה, גרידת תפוזים ומיץ וזיגוג סוכר, ומגישים לצד הסנדלר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה, ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור סנדלר. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "