ריבס וסנדלר תות עם קרם כתום
ריבס וסנדלר תות עם קרם כתום דורש מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 4 . מנה אחת מכילה 861 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אבקת אפייה, תותים punnet, סוכר גלגלית זהב, וקמח. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. נסו קובלר תות ריבס, תות שדה-קובלר ריבס, ו סנדלר ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
להטות את ריבס ותותים לתוך קערה גדולה.
מפזרים על הסוכר והקמח, ולאחר מכן בעדינות לערבב דרך המעיל את הפרי. עצה לתוך צלחת אפייה, על 30 x 20cm.
כדי להפוך את הציפוי, מניחים את הקמח, שקדים טחונים, סוכר, אבקת אפייה, חמאה וקמצוץ מלח במעבד מזון. דופק לפירורים עדינים. דופק ב 75ml קרם ותמצית וניל, רק עד התערובת מתחילה לבוא יחד. הפוך על משטח מקומח קלות, ולאחר מכן ללוש בעדינות פעם או פעמיים כדי להפגיש.
מרדדים את הבצק עד שהוא 1 ס " מ עבה. השתמש חותך עגול 7cm לחתוך 9-12 סיבובים, לחיצה יחד את השאריות מחדש מתגלגל אם אתה צריך.
מסדרים את העיגולים על הפרי, משאירים פער של 1-2 ס " מ ביניהם, ואז מברישים את העיגולים עם קרם 1 כף.
מפזרים את השקדים המתקלפים, ואז אופים בתנור במשך 40 דקות עד שהציפוי מוזהב והפרי מבושל. מערבבים יחד את המסקרפונה, גרידת תפוזים ומיץ וזיגוג סוכר, ומגישים לצד הסנדלר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה, ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור סנדלר. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "