ריבס, תפוח וג'ינג'ר קראנץ' טריפל
ריבס, תפוח & זנגביל קראנץ trifle דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 480 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 75 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. אם יש לך ml סירים קרם כפול, ריבס ורוד, יין זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תותים-ריבס טריפל, עוגת ריבס תות שדה, ו עוגת פיסטוק ריבס.
הוראות
מחממים את שיבולת השועל, זנגביל טחון וחצי מהסוכר במחבת לא דביקה עד שהסוכר מתחיל לקרמל ואת טוסטים שיבולת השועל, ערבוב לעתים קרובות. עצה על נייר אפייה שאינו מקל להתקרר, ולאחר מכן לפרוץ לגושים מתפוררים. לפצות עד 2 ימים קדימה ולשמור במיכל אטום.
שים את התפוחים בסיר גדול, ולאחר מכן להוסיף את הג ' ינג 'ר קצוץ, 50 מ" ל מים הנותרים סוכר גלגלית. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים בעדינות במשך כ 7 דקות, מוסיפים את הריבס באמצע, עד ששניהם מתרככים, אבל לא רגשני.
להוסיף עוד סוכר לפי הטעם, אם אתה רוצה, ואז להשאיר להתקרר. לפצות עד 1 יום קדימה ולשמור במקרר.
מקציפים קלות את הקרם ומקפלים חצי ממנו לתוך הפודינג. קו הבסיס של קערת הגשה גדולה עם עוגה, מפזרים על היין, ואז כפית על הפרי, ניקוז כל מיץ עודף.
מוסיפים שכבה של שיבולת שועל, מכסים עם פודינג, ולאחר מכן לסיים עם שאר הקרם, זנגביל מרוסק ושיבולת שועל. הטוב ביותר התאספו זמן קצר לפני ההגשה. כל אלמנט יכול להתבצע יום לפני, ולאחר מכן שכבתית כאשר מוכן לאכול.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טריפל. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "