ריבת אגס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבה אגס שוקולד. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 735 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-89 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מיץ לימון מ 2 לימונים, אגסים, pomona ' s אוניברסלי פקטין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בייקון וריבת ויסקי, ריבת ברי דובדבן, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר ואת הפקטין בקערה בינונית ומקציפים כדי להתמזג.
לקלף, ליבה, ולחתוך את האגסים.
מעבירים אותם למעבד מזון ודופק עד שהם מטוהרים בגסות, כ -10 פולסים.
מערבבים את האגסים, מיץ לימון, אמרטו, מי סידן, ותמצית שקדים (אם משתמשים) בסיר גדול, כבד תחתית ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את תערובת הסוכר-פקטין ומחזירים את התערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה. להרתיח לרגע אחד.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה. מערבבים בשוקולד עד נמס וחלק.
מצקת את הריבה החמה לצנצנות חמות ונקיות. כדי לשמר את הריבה, לעבד אותו באמבט מים חמים במשך 10 דקות. הריבה המשומרת תישאר עד שנה על המדף. אחרת, לאחסן את הצנצנות במקרר במשך עד חודשיים.