קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות9
ציון בריאות5
מגזין

ריבת חצילים

ריבת חצילים
ריבת חצילים עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 123 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם רוזמרין sprig, כוסברה, חצילים גלובוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו בייקון וריבת ויסקי, ריבת ברי דובדבן, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
חצילים לחתוך לתוך 1/2-in.- פרוסות עבות, להבקיע עם סכין קיצוץ דפוס איקס עיגול משני הצדדים, ומתבלים עם כ 1/2 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
בואו לשבת 10 דקות, ואז כתם יבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, 2 דקות. בישול ב 2 קבוצות, מערבולת בשמן (3 כפות. לכל אצווה) ולחכות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים פרוסות חצילים בשכבה אחת. ברגע שהם מתחילים צבע, להפוך פרוסות מעל ומבשלים עד מכרז וזהב, עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6
העברה לסדין אפייה מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
קוצצים חצילים בגסות וזורקים בקערה גדולה עם פפריקה, קאיין, ו 1 כפית. מלח. שן שום טחון, מפזרים קמצוץ מלח, ומחית למשחה עם הצד השטוח של סכין השף שלך.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים ממרח לחציל יחד עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
9
עגבניות בלאנש במים רותחים, 30 שניות. להתקרר בקערה של מי קרח, ואז להחליק מעורות. עגבניות הליבה לחתוך כל אחד לשניים אופקית. לסחוט זרעים עיסה לתוך מסננת להגדיר בקערה. קוצצים עגבניות בגסות; מוסיפים מיץ לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מחממים מחבת גדולה (לא לא דביקה) מעל חום בינוני, 2 דקות. מערבולת הנותרים 1 כף. שמן, להוסיף רוזמרין וצ ' ילה, וחום עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים בצל ומטוגנים עד הבצל שקוף, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מוסיפים עגבניות ומיצים קצוצים. עונה עם הנותרים 1/4 כפית. מלח ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
מוסיפים חצילים למחבת, הופכים חום לגבוה, ומבשלים עוד 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד משולב היטב ודביק במרקם.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מגישים בטמפרטורת החדר.