קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות9
ציון בריאות5
מגזין

ריבת חצילים

ריבת חצילים
ריבת חצילים עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 123 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם רוזמרין sprig, כוסברה, חצילים גלובוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו בייקון וריבת ויסקי, ריבת ברי דובדבן, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
חצילים לחתוך לתוך 1/2-in.- פרוסות עבות, להבקיע עם סכין קיצוץ דפוס איקס עיגול משני הצדדים, ומתבלים עם כ 1/2 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
בואו לשבת 10 דקות, ואז כתם יבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, 2 דקות. בישול ב 2 קבוצות, מערבולת בשמן (3 כפות. לכל אצווה) ולחכות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים פרוסות חצילים בשכבה אחת. ברגע שהם מתחילים צבע, להפוך פרוסות מעל ומבשלים עד מכרז וזהב, עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6
העברה לסדין אפייה מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
קוצצים חצילים בגסות וזורקים בקערה גדולה עם פפריקה, קאיין, ו 1 כפית. מלח. שן שום טחון, מפזרים קמצוץ מלח, ומחית למשחה עם הצד השטוח של סכין השף שלך.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בשר טחוןבשר טחון
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים ממרח לחציל יחד עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
9
עגבניות בלאנש במים רותחים, 30 שניות. להתקרר בקערה של מי קרח, ואז להחליק מעורות. עגבניות הליבה לחתוך כל אחד לשניים אופקית. לסחוט זרעים עיסה לתוך מסננת להגדיר בקערה. קוצצים עגבניות בגסות; מוסיפים מיץ לקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מחממים מחבת גדולה (לא לא דביקה) מעל חום בינוני, 2 דקות. מערבולת הנותרים 1 כף. שמן, להוסיף רוזמרין וצ ' ילה, וחום עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים בצל ומטוגנים עד הבצל שקוף, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מוסיפים עגבניות ומיצים קצוצים. עונה עם הנותרים 1/4 כפית. מלח ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
13
מוסיפים חצילים למחבת, הופכים חום לגבוה, ומבשלים עוד 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד משולב היטב ודביק במרקם.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מגישים בטמפרטורת החדר.