קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות3
ציון בריאות15
מגזין

ריבת עגבניות

ריבת עגבניות
גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, כמון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ריבת עגבניות מתובלת ומתוקה, צרור קטן שרי עגבניות ריבה, ו שום קרוסטיני עם ברי וריבת עגבניות מתובלת ומתוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה הולך לשמר את הריבה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים שלושה צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מערבבים עגבניות, סוכר, מיץ לימון, ג ' ינג ' ר, פתיתי פלפל אדומים, מלח, קינמון, וכמון בסיר גדול, כבד תחתית ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום ומבשלים עד התערובת מגיעה עבה, ריבה כמו עקביות, על שעתיים וחצי. מערבבים את הפקטין (אם משתמשים) ומבשלים עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
פקטיןפקטין
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מצקת את הריבה החמה לתוך צנצנות מעוקרים חמים, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 15 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר