קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות28
מגזין

ריבת ענבים ורוזמרין

ריבת ענבים ורוזמרין
ענבים וג'לי רוזמרין דורש סביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 1609 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך גרידת לימון, יין, גבעולי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו תבלין יקר. מתכונים דומים: ריבת ענבים MCP, ריבת ענבים הל, ו קוקטייל ריבת ענבים קציצות.

הוראות

1
הפוך את הענבים למחבת עם היין והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ענביםענבים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים מים כדי לכסות את הענבים.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מוסיפים את גרידת הלימון ומביאים לאט לרתיחה, ערבוב. מכסים ומבשלים במשך 5 דקות, ואז מועכים את הענבים באמצעות מחית תפוחי אדמה. מבשלים עוד 10 דקות, מועכים עוד כמה פעמים כדי לרסק את הענבים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ענביםענבים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
4
עצה תערובת ענבים לתוך שקית ג ' לי או מסננת מצופה מוסלין ולהשאיר לטפטף דרך לפחות כמה שעות, או לילה אם יש זמן.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
שים 3 צלחות במקפיא. למדוד את המיץ (תצטרך 600ml) ולהחזיר אותו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הסוכר ומיץ לימון, ומביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר ברפרוף את כל חלאות שעולה על פני השטח באמצעות כף מחורץ. כאשר הסוכר מומס, להגדיל את החום להרתיח קשה עד נקודת הגדרה הוא הגיע. זה צריך לקחת בערך 5-10 דקות. כדי לבדוק את הסט, להסיר את הג ' לי מהחום והכפית קצת על אחד הצלחות הקרות. לדחוף עם אצבע; אם זה קמטים, זה מוכן. אם לא, להרתיח במשך דקה בערך יותר ולבדוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
פוט את הג ' לי לתוך צנצנות מעוקרים קטנים (ראה קצה, להלן), חותם תווית. לאחסן במקום קריר ויבש עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת