ריבת פטל שחור
ריבת אוכמניות פטל עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 4837 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, פטל, ללא סוכר צורך מתכוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה מרהיב. נסו אוכמניות-פאי פטל, Rugelach פטל או אוכמניות, ו ברים פאי פטל אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
עקוב אחר ההוראות ב "שימורים ABCs: להתכונן" (להלן), באמצעות 8 צנצנות חצי ליטר רגיל או widemouthed או 4 צנצנות ליטר, בתוספת טבעות תואמות ומכסים.
בינתיים, אוכמניות טהורות במעבד מזון. לשפשף דרך מסננת בסדר על קערה כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל שתוכל. להשליך זרעים לגרד מיץ לתוך 8-עד 10-qt. חשיש.
מוסיפים פטל ומחית מאוד בגסות עם מחית תפוחי אדמה.
מידה 4 3/4 כוסות סוכר לתוך קערה; להפריש. שים נשאר 1/4 כוס סוכר בקערה אחרת ומערבבים פקטין. מערבבים פקטין לתוך סיר עם פירות יער ולהוסיף חמאה אם אתה רוצה.
מעל חום גבוה, להביא תערובת פירות יער לרתיחה מלאה כי אתה לא יכול לערבב, ערבוב כל הזמן עם כף ארוכה מטופלים והגנה על הידיים מפני spatters.
מוסיפים סוכר שמור וחוזרים לרתיחה מלאה, ממשיכים לבחוש. להרתיח, ערבוב, בדיוק 1 דקה.
מילוי צנצנות: בצע כיוונים "שימורים ABCs: צנצנות מילוי חותם", עוזב 1/4 ב. headspace. נגב את החישוקים ואת החותם עם מכסים וטבעות לפי ההוראות.
תהליך כמו בימוי "שימורים ABCs: צנצנות תהליך," רותחים במשך 5 דקות (להרתיח במשך 10 דקות בגבהים של 1,001 עד 6,000 רגל., 15 דקות מעל 6,000 רגל.). אם מתלה השימורים שלך לא יחזיק את כל הצנצנות בבת אחת, לעבד אותם בשתי קבוצות. מגניב, לבדוק את החותמות, ולאחסן לפי ההוראות (עד 1 שנה).
* אל תשתמש רגיל בטוח ג ' לי למתכון זה. החמאה מונעת מהקצף להיווצר במהלך הבישול. אם אתה משאיר את זה, לרפרף את קצף לפני מצקת ריבה לצנצנות.
מוסיפים סוכר לתערובת הענבים הרותחת (צעד
בבת אחת; זה עוזר את התערובת ג ' ל כראוי.
לאסוף ציוד: צנצנות שימורים עם עפעפי מתכת וטבעות תואמים, מיכל מים רותחים עם מתלה, משפך רחב, מלקחיים, מרים צנצנת. רוב חנויות החומרה לשאת את היסודות האלה.
למלא את הקנרית במים ולחמם אותו. הפחית צריכה להיות שני שלישים מלאים צנצנות ליטר וחצי ליטר; חצי מלא צנצנות ליטר. הגדר מתלה על מסגרת פאן ומחבת כיסוי. מעל חום גבוה, להביא מים לרתיחה (180 עד 185 עבור חמוצים); זה לוקח 30 עד 45 דקות.
בינתיים, לשטוף שימורים צנצנות וטבעות במדיח כלים ומכסים לשטוף ביד; ניקוז. לריבה בלבד, לעקר את הצנצנות שטף מדי: כאשר מים ב canner דבר שחין, מקום צנצנות על מתלה, נמוך יותר למים, ומרתיחים במשך 10 דקות. להפחית את החום לרתיחה ולשמור צנצנות במים עד הצורך.
מכסים בקן בתוך טבעות בסיר ומכסים במים.
חום עד בועות קטנות טופס (לא להרתיח).
יש לשטוף את התוצרת, ואז להכין כמו מתכון מפנה.
מצקת מזון לתוך צנצנות דרך משפך רחב או לארגן עם אצבעות, עוזב את headspace (המרחק בין שפה צנצנת ומזון) שצוין על ידי המתכון. אם הצנצנת האחרונה אינה מלאה לחלוטין, תן מגניב, ואז לשרת או צמרמורת; לא לעבד.
לשחרר בועות אוויר בתערובות עבות: בעדינות להפעיל סכין סביב בתוך צנצנות. נגב צנצנת חישוקים וחוטים עם מטלית נקייה, לחה, כך מכסים יאטמו.
מרכזים על צנצנות כך מתחם האיטום על מכסים נוגע ג ' אר שפות. בורג טבעות מתכת בתקיפות, אבל לא בכוח.
צנצנות נמוכות יותר על מתלה למים. המים צריכים לכסות צנצנות על ידי לפחות 1 ב.; להוסיף מים חמים לפי הצורך במהלך עיבוד. מכסים את הקנרית ומחזירים מים לרתיחה. מבשלים במשך זמן שצוין במתכון.
הרם מתלה עם צנצנות על קצה הפחית, באמצעות מלקחיים כרית חמה. באמצעות jar lifter, להעביר צנצנות מגבות על משטח עבודה. אל תהדק טבעות. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר. אתה יכול לשמוע "פינג" כמו צנצנות טופס חותם.
לחץ על מרכז כל מכסה. אם זה נשאר למטה, הצנצנת אטומה. אם זה צץ, זה לא (אתה עדיין יכול לאכול את האוכל כאילו היו שאריות). צנצנות תווית ולאחסן במקום קריר, כהה עד 1 שנה.