ריבת תבלינים שזיפים של רייצ'ל
צריך תבלין ללא גלוטן וצמחוני? ריבת התבלינים של רייצ'ל יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 100 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם מיץ תפוחים, חמאה, טחון allspice, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. מתכונים דומים: חמישה ספייס שזיף רוטב, עוגת ספייס שזיפים, ו שזיף ספייס-Laquered.
הוראות
מניחים את השזיפים, אננס, מיץ תפוחים, מיץ תפוזים להתרכז, ומיץ לימון לתוך סיר גדול מעל חום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד שזיפים רכים, 15 עד 20 דקות. מחית את השזיפים ואת האננס עם מחית תפוחי אדמה עד שבור היטב, אבל להשאיר חתיכות קטנות של פירות בתערובת. עם תערובת הפרי בבית מבשלים איטי, מערבבים את שיני, allspice, פקטין, וחמאה (כדי להפחית קצף). להעלות את החום גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה מלאה, מתגלגל במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים את הסוכר, ערבוב כל הזמן, ומבשלים 1 דקה יותר ברתיחה מלאה, מתגלגלת.
הסר מהחום, מערבבים בצבעי מאכל אדומים עד אפילו בצבע, ומורידים כל קצף.
לעקר צנצנות שימורים 12 אונקיה ומכסים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את ריבת השזיף לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.