ריבת תות
ריבת תות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. מתכון זה משמש 80. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש סודה לשתייה, פקטין פירות נוזלי, תותים ותפוזים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפ דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 10%, וזה די רע. מתכונים דומים: ריבת לימון-ליים תות, מרמלדה כתומה-קאפקייקס ריקוטה עם ציפוי קרם חמאה מרמלדה, ו המרכיב הסודי( מרמלדה): מרמלדה וקנאפס גבינה מסריחה.
הוראות
לקלף את השכבה החיצונית של תפוזים ולימונים; להפריש.
הסר את הממברנה הלבנה מהפרי וזורק. הניחו את הפירות בצד. קוצצים קליפות; מניחים בסיר גדול.
מוסיפים מים וסודה לשתייה; מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות.
בינתיים, סעיף תפוזים ולימונים, שמירת מיץ.
מוסיפים פירות ומיץ לסיר; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מוסיפים תותים. מדוד פירות; מחזירים 4 כוסות לסיר. (אם יש לך יותר מ 4 כוסות, להשליך כל תוספת; אם פחות, להוסיף מים שווים 4 כוסות.)
מוסיפים סוכר ומערבבים היטב. מרתיחים, ללא כיסוי, במשך 5 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה פקטין. מערבבים במשך 5 דקות כדי להתקרר; קצף קצף. מצקת בזהירות לצנצנות חצי ליטר חמות או למיכלי מקפיא, ומשאירה 1/4 אינץ'. מרחב ראש.
להסיר בועות אוויר; לנגב קרעים ולהתאים מכסים. מעבדים במשך 10 דקות בקופסת מים רותחים או מאחסנים במקפיא.
מגישים עם טוסט או ביסקוויטים.