ריבת תות בתנור איטי
ריבת תות בבישול איטי נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-155 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר, אבקת פירות פקטין, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו ריבת בזיליקום תות מבשל איטי.
הוראות
לרסק תותים לחלוטין עם מחית תפוחי אדמה; לשפוך לתוך החרס של סיר איטי.
יוצקים מיץ לימון על תותים.
בואו תערובת לעמוד 10 דקות.
מבשלים על נמוך במשך 2 שעות, ערבוב פעמיים בזמן שהוא מבשל.
להגדיל את החום גבוה ולהמשיך לבשל עד ריבה מתעבה עקביות הרצוי, 2 עד 3 שעות.