קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

ריבת תות חמוציות

ריבת תות חמוציות
ריבת תות חמוציות עשויה להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 60 . מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 44 קלוריות. גשו לסופר וקנו תותים, בתוספת 1/4 כוס סוכר, חמוציות, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 98 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו ריבת סנגריה תות שדה מהירה, קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו ריבת ברי דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק ריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר. לעקר צנצנות ומכסים. במעבד מזון, דופק את חמוציות עד שהם קצוצים גס, על שלושה פולסים 1 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את התותים והדופק עוד פעמיים. אם אתה מעדיף ריבה חלקה יותר, אל תהסס דופק למרקם עדין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ריבהריבה
3
יוצקים את הפרי לתוך סיר עמוק, כבד תחתית ולזרוק עם 1/4 כוס סוכר לבן. לכסות ולאפשר לשבת במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מועכים את הפרי מעט עם מחית תפוחי אדמה כדי לשבור את כל גושים שנוצרו.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
5
מוסיפים סוכר שנותר, סוכר חום, מלח, מיץ לימון וחמאה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. השתמש skimmer כדי לרפרף את כל קצף שנוצר. לבשל במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
להתחיל לבדוק את הריבה עבור doneness.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
7
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של הריבה שלך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ריבהריבה
8
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים, עוזב 1/2 אינץ ' של מרווח ראש, ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. ריבה נפתחה צריכה להיות בקירור.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר