ריבת תערובת חמוציות היא אולי התבלין שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 41 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Potpourri חג המולד, Potpourri חג המולד, ו הפוטפורי של דודה פגי.
הוראות
1
להפשיר את חמוציות, אם באמצעות קפוא. לשטוף ולייבש את חמוציות, ואז למקם אותם בקערה. מועכים אותם מעט עם מחית תפוחי אדמה, ואז מפזרים אותם עם 1/4 כוס סוכר. לכסות ולתת לשבת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בעוד החמוציות יושבות, מניחים צלחת קטנה במקפיא כך שתוכל לבדוק את הריבה לעובי מתאים מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ריבה
3
מוסיפים את החמוציות, גרידת תפוז, מיץ לימון, קינמון, allspice, אגוז מוסקט, קאיין, ומלח למעבד מזון ודופק כמה פעמים עד החמוציות הן מסורבלות אבל לא מומסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
ודא הצנצנות שלך מעוקרים ומוכנים ללכת, ולהתחיל סיר גדול מאוד של מים לרתיחה על הכיריים לעיבוד צנצנות מלאות שלך. שמור על סיר המים מכוסה היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את הפרי לתוך סיר גדול, עמוק, כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים סוכר חום וחמאה, ערבוב טוב לשלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. השתמש skimmer כדי לרפרף את כל קצף שנוצר. לבשל במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
Skimmer
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
להתחיל לבדוק את הריבה עבור doneness.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
8
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי לעוד 3 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של הריבה שלך.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ריבה
9
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים, עוזב 1/2 אינץ ' של מרווח ראש, ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. ריבה נפתחה צריכה להיות בקירור.