ריבת תערובת חמוציות
ריבת תערובת חמוציות היא אולי התבלין שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 41 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Potpourri חג המולד, Potpourri חג המולד, ו הפוטפורי של דודה פגי.
הוראות
להפשיר את חמוציות, אם באמצעות קפוא. לשטוף ולייבש את חמוציות, ואז למקם אותם בקערה. מועכים אותם מעט עם מחית תפוחי אדמה, ואז מפזרים אותם עם 1/4 כוס סוכר. לכסות ולתת לשבת במשך 30 דקות.
בעוד החמוציות יושבות, מניחים צלחת קטנה במקפיא כך שתוכל לבדוק את הריבה לעובי מתאים מאוחר יותר.
מוסיפים את החמוציות, גרידת תפוז, מיץ לימון, קינמון, allspice, אגוז מוסקט, קאיין, ומלח למעבד מזון ודופק כמה פעמים עד החמוציות הן מסורבלות אבל לא מומסות לחלוטין.
ודא הצנצנות שלך מעוקרים ומוכנים ללכת, ולהתחיל סיר גדול מאוד של מים לרתיחה על הכיריים לעיבוד צנצנות מלאות שלך. שמור על סיר המים מכוסה היטב.
יוצקים את הפרי לתוך סיר גדול, עמוק, כבד תחתית.
מוסיפים סוכר חום וחמאה, ערבוב טוב לשלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. השתמש skimmer כדי לרפרף את כל קצף שנוצר. לבשל במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר.
להתחיל לבדוק את הריבה עבור doneness.
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי לעוד 3 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של הריבה שלך.
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים, עוזב 1/2 אינץ ' של מרווח ראש, ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. ריבה נפתחה צריכה להיות בקירור.