קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ריבת תפוזים חמוציות עם ג'ינג'ר גבישי

ריבת תפוזים חמוציות עם ג'ינג'ר גבישי
ריבת תפוזים חמוציות עם ג'ינג'ר גבישי נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני תבלין. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך חמאה, פקטין פירות רגיל, ג'ינג'ר גבישי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, תפוח Crockpot & רוטב חמוציות עם ג'ינג'ר כתום וגבישי, ו חמוציות, מנדרינה, ותבלינים-ג'ינג'ר.

הוראות

1
אם אתה הולך לשמר את הריבה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים שישה צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חותכים את התפוזים לרבעים (להשאיר את הקליפות על) ולהסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
להעביר את התפוזים למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מעבירים את עיסת התפוזים לסיר גדול עם תחתית כבדה. דופק את החמוציות במעבד המזון עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הוסף אותם לסיר עם התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים 2 כוסות מים ומקל הקינמון ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד חמוציות וקליפות תפוז התרככו, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
מפזרים את הפקטין על תערובת חמוציות ומערבבים לשלב. מערבבים בחמאה. להחזיר את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פקטיןפקטין
10
מוסיפים את הסוכר בבת אחת וחוזרים לרתיחה. להרתיח חזק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
11
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
הסר וזרוק את מקל הקינמון. מערבבים את הג ' ינג ' ר הגבישי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
13
מצקת את הריבה החמה לתוך צנצנות מעוקרים חמים, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
14
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת