ריזוטו אורז שחור
ריזוטו אורז שחור יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 454 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ברווז עם זיתים שחורים וריזוטו זית שחור, אפיק אורז שחור טבעוני, עדשים שחורות וקערות סלט קינואה שחורות עם אוכמניות, ו אורז מעורר השראה: ריזוטו אורז פרמזן סקווש עם אספרגוס & אפונה ירוקה (ללא גלוטן).
הוראות
להביא את המרק לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה; לכסות ולשמור חם.
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, 1 דקה. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים את היין עד הנוזל נספג, כ 3 דקות.
מצקת ב 3/4 מרק חם כוס לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נספג, 6 עד 7 דקות. חזור עם מרק שנותר, הוספת 3/4 כוס בכל פעם, עד האורז הוא רך אבל קצת לעיס, על 50 דקות.
מערבבים 3/4 כפית מלח, פלפל לפי הטעם ו 1/2 כוס פרמזן. לחלק בין קערות. למעלה עם 1/4 הנותרים פרמזן כוס בזיליקום.