ריזוטו אפונה & טרגון
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חמאה, מלאי ירקות, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. צדפות צרובות עם אפונה מתוקה, לימון וריזוטו טרגון, מרק אפונה ירוק עם טרגון ונבטי אפונה, ו מרק אפונה ירוק עם טרגון ונבטי אפונה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר, ואז מוסיפים את הבצל והשום. מבשלים 4-5 דקות עד מתרכך, ואז מערבבים את האורז.
יוצקים מצקת מלאה של מלאי ומבשלים עד שכל הנוזל נספג, ערבוב מדי פעם. המשך להוסיף את המניה בדרך זו, עד שכל זה כבר בשימוש עד והאורז הוא מכרז. מערבבים את האפונה ואת טרגון, ואז לחמם דרך במשך 2 דקות. בדוק תיבול, ואז מערבבים בפרמזן ומגישים מיד.