ריזוטו Bulgur עם תירס וחסילונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. גשו לסופר וקנו חיטה בולגור, פתיתי פלפל, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לימון נענע ריזוטו בולגור עם שרימפס שום, ריזוטו תירס מתוק עם שרימפס, ו שרימפס מפונק עם ריזוטו תירס ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני. לבשל שום, ערבוב, במשך 30 שניות; להוסיף בולגור ומלח; מערבבים 1 דקה יותר. בהדרגה מערבבים 2 כוסות מים רותחים, 1/2 כוס בכל פעם (מחכה עד בולגור סופג אותו להוסיף יותר), עד בולגור הוא מעט מרפי, 8 עד 10 דקות. (ייתכן שלא להשתמש בכל המים.)
מרכיבים שתצטרך
בורגול
שום
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
להוסיף שרימפס. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שהוא הופך ורוד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
3
מוסיפים תירס, פלפל, מיץ מ 1 פתיתי ליים ופלפל אדום; מערבבים, מוסיפים מים כדי לשמור על שמנת תערובת. לבשל, ערבוב, עד תירס ופלפל מחוממים דרך, 1 עד 2 דקות.