קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

ריזוטו בישול איטי

ריזוטו בישול איטי
ריזוטו בישול איטי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. 179 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אורז arborio, מרק עוף, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: 365 ימים של בישול איטי: עבור בישול איטי לא מערבבים ריזוטו פטריות אורז חום, ריזוטו עגבניות (מבשל איטי), ו אספרגוס בישול איטי-ריזוטו שעורה.

הוראות

1
מערבבים מרק עוף, אורז, שמן זית, יין, שום, פתיתי בצל, מלח ופלפל שחור בבישול איטי. מבשלים גבוה במשך 2 עד 2 1/2 שעות. מערבבים בגבינת פרמזן; לבשל חשפו עד גבינת פרמזן נמס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מרק עוףמרק עוף
פלפל שחורפלפל שחור
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
שמן זיתשמן זית
שוםשום
אורזאורז
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.