קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

ריזוטו גבינה פארו ועגבניה

ריזוטו גבינה פארו ועגבניה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינה פארו ועגבניה ריזוטו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 454 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, עגבניות, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ריזוטו פארו וכרובית גביני, עגבניות מיובשות שמש וריזוטו תירס פארו, ו תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים 3 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את פארו ומערבבים עד מצופה בשמן, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד כמעט התאדה, 2 דקות. מנמיכים את החום עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים 1 כוס המים ומבשלים, ערבוב, עד נספג. חזור עם המים הנותרים, הוספת 1 כוס בכל פעם ערבוב כל הזמן עד פארו הוא רק רך מושעה ברוטב שמנת, 30 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
7
מערבבים את העגבניות לתוך הריזוטו ומביאים לרתיחה מעל חום מתון. את החום, מערבבים את הנותרים 1 כף שמן זית ואת הגבינה. מתבלים במלח ופלפל. כפית את הריזוטו לתוך קערות, מקשטים עם בזיליקום ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך