קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

ריזוטו גן

ריזוטו גן
ריזוטו גן דורש כ-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת $1.95 למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 296 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-4 גרם שומן כל אחת. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורז ארבוריו, אפונה, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 87%. מתכונים דומים: ריזוטו גן, ריזוטו גן וריזוטו גן ירקות.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים את המרק לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מחממים את השמן בסיר כבד על אש נמוכה בינונית ומבשלים את הבצל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא רך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את האורז ומבשלים תוך ערבוב מתמיד, דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
מוסיפים יין ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לספיגה, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים 3/4 כוס מהמרק החם, המלח וכמה טחונות פלפל טרי ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהמרק נספג. ממשיכים לבשל ולהוסיף מרק חם, כ-3/4 כוס בכל פעם, תוך כדי ערבוב מתמיד ולאפשר למרק להיספג לפני שמוסיפים עוד, עד שהאורז כמעט רך ומראה קרמי, כ-18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את התרד והאפונה ומבשלים עד שהתרד נבול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים רק עד שהירקות חמים. מערבבים פנימה את הפרמזן ועוד מרק אם הריזוטו נראה סמיך מדי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
9
מגישים בצלחות מרק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.