ריזוטו גן
ריזוטו גן דורש כ-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת $1.95 למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 296 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-4 גרם שומן כל אחת. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורז ארבוריו, אפונה, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 87%. מתכונים דומים: ריזוטו גן, ריזוטו גן וריזוטו גן ירקות.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מביאים את המרק לרתיחה בסיר בינוני.
מחממים את השמן בסיר כבד על אש נמוכה בינונית ומבשלים את הבצל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא רך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים תוך ערבוב מתמיד, דקה אחת.
מוסיפים יין ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לספיגה, כדקה.
מוסיפים 3/4 כוס מהמרק החם, המלח וכמה טחונות פלפל טרי ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהמרק נספג. ממשיכים לבשל ולהוסיף מרק חם, כ-3/4 כוס בכל פעם, תוך כדי ערבוב מתמיד ולאפשר למרק להיספג לפני שמוסיפים עוד, עד שהאורז כמעט רך ומראה קרמי, כ-18 דקות.
מוסיפים את התרד והאפונה ומבשלים עד שהתרד נבול.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים רק עד שהירקות חמים. מערבבים פנימה את הפרמזן ועוד מרק אם הריזוטו נראה סמיך מדי.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.