קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ריזוטו דלעת

ריזוטו דלעת
גשו לסופר וקנו דלעת-לאחר קילוף וגירוד את הזרעים, מלאי ירקות, אורז ריזוטו, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. ריזוטו ברווז ודלעת עם זרעי דלעת מתובלים, ריזוטו דלעת, ו ריזוטו דלעת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את הדלעת או סקווש לקוביות 1.5 ס " מ (ילדים - לבקש עזרה אם חלקלק שלה). שים את זה על מגש אפייה, טפטוף על קצת שמן, ואז לצלות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
סכין קילוףסכין קילוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בזמן שהדלעת נצלית, אתה יכול להכין את הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
4
שים את השום בשקית סנדוויץ', ואז bash בקלילות עם מערוך עד כתוש שלה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
5
חותכים את בצל האביב עם המספריים שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
6
חום 1 כף שמן עם החמאה במחבת שלך על חום בינוני לא חם מדי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את בצל האביב ושום. לאחר הבצל רך אבל לא מקבל חום, להוסיף את האורז כמון. מערבבים היטב את המעיל בתערובת החמאה במשך כ 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
עכשיו להוסיף חצי כוס המניה, ומערבבים מדי פעם עד שכל זה נעלם לתוך האורז. המשיכו להוסיף ולערבב בנתח גדול של מלאי בכל פעם, עד שהשתמשתם בכל המניה זה ייקח בערך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
תבדוק שהאורז מבושל. אם זה לא, להוסיף להתיז יותר מלאי, ולהמשיך לבשל קצת. ברגע שהאורז רך מספיק כדי לאכול, מערבבים בעדינות את הגבינה המגורדת, כוסברה קצוצה ודלעת צלויה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.