ריזוטו דלעת
גשו לסופר וקנו דלעת-לאחר קילוף וגירוד את הזרעים, מלאי ירקות, אורז ריזוטו, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. ריזוטו ברווז ודלעת עם זרעי דלעת מתובלים, ריזוטו דלעת, ו ריזוטו דלעת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
חותכים את הדלעת או סקווש לקוביות 1.5 ס " מ (ילדים - לבקש עזרה אם חלקלק שלה). שים את זה על מגש אפייה, טפטוף על קצת שמן, ואז לצלות במשך 30 דקות.
בזמן שהדלעת נצלית, אתה יכול להכין את הריזוטו.
שים את השום בשקית סנדוויץ', ואז bash בקלילות עם מערוך עד כתוש שלה.
חותכים את בצל האביב עם המספריים שלך.
חום 1 כף שמן עם החמאה במחבת שלך על חום בינוני לא חם מדי.
מוסיפים את בצל האביב ושום. לאחר הבצל רך אבל לא מקבל חום, להוסיף את האורז כמון. מערבבים היטב את המעיל בתערובת החמאה במשך כ 1 דקות.
עכשיו להוסיף חצי כוס המניה, ומערבבים מדי פעם עד שכל זה נעלם לתוך האורז. המשיכו להוסיף ולערבב בנתח גדול של מלאי בכל פעם, עד שהשתמשתם בכל המניה זה ייקח בערך 20 דקות.
תבדוק שהאורז מבושל. אם זה לא, להוסיף להתיז יותר מלאי, ולהמשיך לבשל קצת. ברגע שהאורז רך מספיק כדי לאכול, מערבבים בעדינות את הגבינה המגורדת, כוסברה קצוצה ודלעת צלויה.