ריזוטו דלעת חמאה
ריזוטו דלעת חמאה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.86 דולר למנה. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. גשו לסופר וקנו דלורית, שמן זית, גבינת פקורינו רומנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. נסו ריזוטו דלעת חמאה, ריזוטו דלעת חמאה, ו ריזוטו דלעת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את הדלעת. מבשלים עד שהם רכים, 57 דקות.
מוסיפים מלח ים, פלפל ומרווה. מניחים בצד עד מוכן לסיים את הריזוטו. הביאו 5 כוסות מרק לרתיחה בסיר; צמצמו לרתיחה. שמור 2 כוסות שנותרו.
מחממים 1 כף כל חמאה ושמן זית במחבת כבדה של 45 ליטר על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מטגנים כ -2 דקות, או עד לשקיפות.
מוסיפים אורז לתערובת ומערבבים עד שכל הגרגירים מצופים.
שלב באמצעות מצקת, להתחיל להוסיף מרק רותח 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב ברציפות. אפשר לכל תוספת להיספג במלואה לפני שתוסיף עוד. זה ייקח בערך 2025 דקות. האורז יהיה מעט אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומניחים הרחק מהאש הישירה עד שהם מוכנים לסיום.
שלב על 5 דקות לפני ההגשה, להביא הנותרים 2 כוסות מרק לרתיחה. סקווש חם על הכיריים.
מחממים תערובת אורז על אש בינונית. התחל מיד להוסיף מרק רותח, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב עד שהוא רך ומשוחרר למדי. רוב המרק היה צריך להתאדות, אך הוא לא אמור להיות יבש (יתכן שלא תזדקק לכל 2 הכוסות). האורז צריך להיות רך, לא רגיש. אם יבש מדי, להוסיף קצת מרק חם יותר. מערבבים פנימה דלעת; טעם לתיבול.
מפזרים מעל פרמיג 'אנו-רג' יאנו.
מקשטים עם מרווה יותר, אם תרצה, ומגישים מיד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו]()
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלאביות, בריקים צרפתיים וטונאו של שימוש שני.