קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

ריזוטו דלעת חמאה

ריזוטו דלעת חמאה
ריזוטו דלעת חמאה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.86 דולר למנה. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. גשו לסופר וקנו דלורית, שמן זית, גבינת פקורינו רומנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. נסו ריזוטו דלעת חמאה, ריזוטו דלעת חמאה, ו ריזוטו דלעת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את הדלעת. מבשלים עד שהם רכים, 57 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים מלח ים, פלפל ומרווה. מניחים בצד עד מוכן לסיים את הריזוטו. הביאו 5 כוסות מרק לרתיחה בסיר; צמצמו לרתיחה. שמור 2 כוסות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
מלח יםמלח ים
פלפלפלפל
מרקמרק
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
שלב
5
מחממים 1 כף כל חמאה ושמן זית במחבת כבדה של 45 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים בצל; מטגנים כ -2 דקות, או עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
מוסיפים אורז לתערובת ומערבבים עד שכל הגרגירים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
אורזאורז
8
שלב באמצעות מצקת, להתחיל להוסיף מרק רותח 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב ברציפות. אפשר לכל תוספת להיספג במלואה לפני שתוסיף עוד. זה ייקח בערך 2025 דקות. האורז יהיה מעט אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומניחים הרחק מהאש הישירה עד שהם מוכנים לסיום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרקמרק
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
שלב על 5 דקות לפני ההגשה, להביא הנותרים 2 כוסות מרק לרתיחה. סקווש חם על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
10
מחממים תערובת אורז על אש בינונית. התחל מיד להוסיף מרק רותח, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב עד שהוא רך ומשוחרר למדי. רוב המרק היה צריך להתאדות, אך הוא לא אמור להיות יבש (יתכן שלא תזדקק לכל 2 הכוסות). האורז צריך להיות רך, לא רגיש. אם יבש מדי, להוסיף קצת מרק חם יותר. מערבבים פנימה דלעת; טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
סקוושסקווש
מרקמרק
אורזאורז
11
מגישים בקערות רדודות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מפזרים מעל פרמיג 'אנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
13
מקשטים עם מרווה יותר, אם תרצה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלאביות, בריקים צרפתיים וטונאו של שימוש שני.