ריזוטו דלעת חמאה
ריזוטו דלעת חמאה דורש בערך שעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 779 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . תמורת 2.11 דולר למנה , אתה מקבל ארוחה בסגנון המשרת 6. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל אנצו צ'ילי טחון, אגוז מוסקט טחון, מים ודלעת חמאה. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 56% . נסו ריזוטו דלעת חמאה עם שמן פנקטן ומרווה , ריזוטו דלעת חמאה אגוז מוסקט ורוזמרין וריזוטו דלעת חמאה עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-450 מעלות. בקערה גדולה מערבבים את הדלעת, 2 כפות שמן, מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
מעבירים לתבנית משומן 15x10x1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, 20-25 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב פעם אחת.
בסיר גדול מחממים מרק ומים; להתחמם. במחבת גדולה מטגנים בצל ושום בשמן הנותר עד לריכוך.
להוסיף אורז; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות. להפחית את החום; מערבבים פנימה לאגר. מבשלים ומערבבים עד שכל הנוזלים נספגים.
מוסיפים תערובת מרק מחוממת, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. נותנים לנוזל להיספג בין הוספה. מבשלים רק עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ-20 דקות.)
מוסיפים את החמאה, פלפל הצ'ילי, אגוז המוסקט והדלעת; מבשלים ומערבבים עד לחימום.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה.