ריזוטו יין אדום עם פטריות ברווז & garlicky דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 812 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך ברווז, בצל, מקלות סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ריזוטו שעורה עם פטריות Garlicky, כרוב נבול Garlicky עם חומץ יין אדום, ו ברווז עם שזיפים מיובשים ביין אדום.
הוראות
1
מחממים 1 כפות חמאה בסיר רחב, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי. מכסים, ואז מבשלים בעדינות במשך 10 דקות עד רך. טיפ בשני שלישים של השום, ומטגנים במשך 1 דקות, להגביר את החום, ולאחר מכן להוסיף את הקורנית ואורז. מערבבים במשך כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף את היין ולתת לו להפחית כמעט כלום.
מערבבים את המניה על חום בינוני, מצקת על ידי מצקת, מחכה לכל תוספת לספוג לפני הוספת הבא. שמור את החום על בינוני חם מדי ואת המניה תתאדה ולא להיספג על ידי האורז. כאשר האורז הוא שמנת ופשוט מבושל, לקחת את החום, להוסיף את הברווז, ולאחר מכן לכסות 5 דקות כדי לחמם דרך.
ריזוטו בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.