קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

ריזוטו יין אדום עם פטריות ברווז & garlicky

ריזוטו יין אדום עם פטריות ברווז & garlicky
ריזוטו יין אדום עם פטריות ברווז & garlicky דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 812 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך ברווז, בצל, מקלות סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ריזוטו שעורה עם פטריות Garlicky, כרוב נבול Garlicky עם חומץ יין אדום, ו ברווז עם שזיפים מיובשים ביין אדום.

הוראות

1
מחממים 1 כפות חמאה בסיר רחב, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי. מכסים, ואז מבשלים בעדינות במשך 10 דקות עד רך. טיפ בשני שלישים של השום, ומטגנים במשך 1 דקות, להגביר את החום, ולאחר מכן להוסיף את הקורנית ואורז. מערבבים במשך כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף את היין ולתת לו להפחית כמעט כלום.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים את המניה על חום בינוני, מצקת על ידי מצקת, מחכה לכל תוספת לספוג לפני הוספת הבא. שמור את החום על בינוני חם מדי ואת המניה תתאדה ולא להיספג על ידי האורז. כאשר האורז הוא שמנת ופשוט מבושל, לקחת את החום, להוסיף את הברווז, ולאחר מכן לכסות 5 דקות כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
3
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת רחבה אחרת, מוסיפים את הפטריות, ואז מטגנים אותם בחום גבוה במשך כ -3 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את השום הנותר, מטגנים במשך 1 דקות יותר, ולאחר מכן עונה. מערבבים את הפטריות לתוך הריזוטו, ואז לפזר פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.