ריזוטו לובסטר ותירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו לובסטר ותירס. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שרי, שאלוט, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריזוטו לובסטר ותירס, ריזוטו קון l ' aragosta (ריזוטו לובסטר), ו ריזוטו לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט ושום; saut 2 דקות.
להוסיף אורז; לטגן 3 דקות או עד שקוף, ערבוב כל הזמן. מערבבים ב 1/2 מרק כוס, ומבשלים 3 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן; לבשל עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 30 דקות).
מוסיפים לובסטר ושאר החומרים; מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.