ריזוטו לובסטר ותירס
ריזוטו לובסטר ותירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקאטרי מגיש 4 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אורז ארבוריו, מיץ לימון, מיץ צדפות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. הציון הזה מוצק. נסו ריזוטו לובסטר ותירס, ריזוטו קון ל ' ארגוסטה (ריזוטו לובסטר), ו ריזוטו לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת ציר, הסר בשר מזנב הלובסטר והטפרים המבושלים. קוצצים בשר; צמרמורת.
מניחים מעטפת לובסטר בשקית ניילון גדולה עם רוכסן. גס למעוך פגז באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מניחים קליפה כתושה בסיר גדול; מוסיפים 3 כוסות מים, 2 כוסות בצל, סלרי ומיץ צדפות. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מכסים ומבשלים 20 דקות. מסננים את תערובת הקליפה דרך מסננת מעל קערה, ושומרים מלאי (כ -3 כוסות); מחק מוצקים.
מניחים ציר בסיר גדול; שמור על חום על אש נמוכה.
להכנת ריזוטו ממיסים חמאה במחבת מוקפצת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים 3/4 כוס בצל ושום; מבשלים 3 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים אורז; מבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים יין ומלח; מבשלים 2 דקות או עד שנוזל כמעט נספג, תוך ערבוב מתמיד.
הוסף ציר, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב תדיר עד שכל מנת ציר נספגת לפני הוספת הבא (כ -25 דקות בסך הכל). מערבבים פנימה בשר לובסטר שמור ותירס; מבשלים 2 דקות או עד לחימום.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה, בצל ירוק ומיץ לימון.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
שאבלי ו שרדונה הם בחירה מצוינת עבור לובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אך שרדוני מאזורים אחרים חייב לפגוע גם במקום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פרנסין ואוליבייה סבארי שאבלי ויילס וינס. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -33 דולר.
![פרנסין ואוליבייה סבארי שאבלי ויילס וינס]()
פרנסין ואוליבייה סבארי שאבלי ויילס וינס
הביקבוק של ויילס וינס של סבארי הוא ההקדמה האולטימטיבית לשילוב הקסום הזה: שרדונה גדל באבן גיר קימרידג ' ית ומינון נכון של עץ. החשמל והמינרליות שמעניקה האדמה מאוזנים על ידי קרם חמאתי שמימי.