תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו מדומה. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך גבינת פרמזן, בצל, עירית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו ריזוטו מדומה, ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק, ו ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את האורז והשעורה ומבשלים עד אל דנטה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
לנקז היטב.
4
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל, שום, פתיתי פלפל (אם משתמשים) ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד הבצל הוא רך ומתחיל חום, 5 דקות. מערבבים בתערובת האורז סחוט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מוסיפים 2 מרק כוסות, מכסים ומבשלים עד שהאורז והשעורה רכים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מערבבים באספרגוס ופטריות וממשיכים לבשל, מכוסה, עד שהירקות רכים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8
הסר מהחום ומערבבים את מרק 1/2 כוס הנותרים, גבינת שמנת ופרמזן עד מומס וקרם.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.