קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

ריזוטו מושלם

ריזוטו מושלם
המתכון ריזוטו מושלם מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 792 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 162 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, אורז, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ריזוטו קלאסי (בתוספת טיפים לריזוטו מושלם), איך להכין ריזוטו מושלם, ו ריזוטו שרימפס: מושלם עבור לילה תאריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים אורז, ציר עוף ויין בקערה גדולה. להתסיס אורז עם אצבעות או מקציף לשחרר עמילן. מסננים דרך מסננת רשת בסדר להגדיר במדד כוס נוזלי 2 ליטר או קערה גדולה אחרת. אפשר לנקז חמש דקות, ערבוב אורז מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
עמילןעמילן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' מעל חום בינוני-גבוה עד הקצפת שוככת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים אורז ומבשלים, מערבבים ומשליכים לעתים קרובות עד שכל הנוזל מתאדה, השומן מבעבע, ואורז החל לקחת על צבע בלונדיני זהוב וארומה אגוזים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
להוסיף שום בצלצלים ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד ארומטי, על 1 דקה. תן מרק שמורות מערבבים טוב ושופכים את כל אבל כוס אחת על האורז. להגביר את החום גבוה וחום עד רותח. מערבבים אורז פעם אחת, מכסים, ומפחיתים את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מבשלים אורז במשך עשר דקות ללא הפרעה. מערבבים פעם אחת, לנער מחבת בעדינות כדי להפיץ מחדש אורז, לכסות, ולהמשיך לבשל עד הנוזל נספג בעיקר ואורז הוא רך עם רק ביס קלוש, כ 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את המכסה והוסף כוס אחרונה של נוזל. להגביר את החום גבוה ומבשלים, ערבוב ורועד אורז כל הזמן עד עבה ושמנת. כבוי חום, לקפל קרם כבד וגבינה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומערבבים בעשבי תיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מגישים מיד על צלחות חמות.