ריזוטו מושלם
המתכון ריזוטו מושלם מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 792 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 162 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, אורז, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ריזוטו קלאסי (בתוספת טיפים לריזוטו מושלם), איך להכין ריזוטו מושלם, ו ריזוטו שרימפס: מושלם עבור לילה תאריך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אורז, ציר עוף ויין בקערה גדולה. להתסיס אורז עם אצבעות או מקציף לשחרר עמילן. מסננים דרך מסננת רשת בסדר להגדיר במדד כוס נוזלי 2 ליטר או קערה גדולה אחרת. אפשר לנקז חמש דקות, ערבוב אורז מדי פעם.
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' מעל חום בינוני-גבוה עד הקצפת שוככת.
מוסיפים אורז ומבשלים, מערבבים ומשליכים לעתים קרובות עד שכל הנוזל מתאדה, השומן מבעבע, ואורז החל לקחת על צבע בלונדיני זהוב וארומה אגוזים, כ 5 דקות.
להוסיף שום בצלצלים ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד ארומטי, על 1 דקה. תן מרק שמורות מערבבים טוב ושופכים את כל אבל כוס אחת על האורז. להגביר את החום גבוה וחום עד רותח. מערבבים אורז פעם אחת, מכסים, ומפחיתים את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית.
מבשלים אורז במשך עשר דקות ללא הפרעה. מערבבים פעם אחת, לנער מחבת בעדינות כדי להפיץ מחדש אורז, לכסות, ולהמשיך לבשל עד הנוזל נספג בעיקר ואורז הוא רך עם רק ביס קלוש, כ 10 דקות יותר.
הסר את המכסה והוסף כוס אחרונה של נוזל. להגביר את החום גבוה ומבשלים, ערבוב ורועד אורז כל הזמן עד עבה ושמנת. כבוי חום, לקפל קרם כבד וגבינה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומערבבים בעשבי תיבול לפי הצורך.
מגישים מיד על צלחות חמות.