ריזוטו מילנו קלאסי
מתכון קלאסי ריזוטו Milanese יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 29 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 421 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח כשר, חוטי זעפרן, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ריזוטו alla milanese (ריזוטו בסגנון מילאנו), ריזוטו Milanese בסגנון (ריזוטן alla Milanese), ו ריזוטו ממילאנו (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מלאי לרתיחה בסיר (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז, מלח, זעפרן; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף יין; לבשל 2 דקות או עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במלאי 1 1/2 כוסות; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף מלאי שנותר, 3/4 כוס בכל פעם, ערבוב כמעט כל הזמן עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 22 דקות בסך הכל); מילואים 1/3 גביע תוספת אחרונה.
הסר מחבת מהחום. מערבבים במלאי שמור 1/3 כוס, חמאה, פלפל, וגבינה. למעלה עם פטרוזיליה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.