קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

ריזוטו סלק קלוי

ריזוטו סלק קלוי
ריזוטו סלק קלוי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו אורז, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו ריזוטו סלק קלוי, ריזוטו סלק קלוי, ו סלק קלוי וריזוטו גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
2
בחוזקה לעטוף סלק בשכבה כפולה של נייר כסף לצלות על תבנית אפייה עד רך מאוד, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. מגניב לחמם בחבילה לסכל, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
כאשר סלק מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם, להשליך גבעולים שורש מסתיים, ואז לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4
בעוד סלק הם קירור, להביא מרק ומים לרתיחה חשופה בסיר 2-3 ליטר. שמור על רתיחה חשופה, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
5
מבשלים בצל בשמן בסיר כבד 4-6 ליטר רחב מעל חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים יין ומבשלים במהירות, ערבוב כל הזמן, עד נספג, על 1 דקה. מערבבים ב 1/2 מרק כוס ומבשלים במהירות, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג. המשך להתבשל ולהוסיף מרק, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך וקרם למראה, 18 עד 22 דקות. (שאריות מרק שאריות מילואים.)
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים סלק, מלח ופלפל (תערובת תהפוך ורוד בהיר) ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך. רזה ככל הדרוש עם כמה מרק שאריות, ולאחר מכן מערבבים גבינה ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון