קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

ריזוטו סן מרטינו

ריזוטו סן מרטינו
ריזוטו סן מרטינו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בצל, עוף מרק בשר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק, ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ו ריזוטו ללא גלוטן: ריזוטו זעפרן עם או בלי יין.

הוראות

1
המרק בסיר צריך להיות רותח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בסיר גדול לאט מבשלים את הבצל ואת השום בחמאה, כאשר הבצל מתחיל להפוך צבע זהב, להסיר מהחום ולהוציא את השום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את פרושוטו קצוץ פורצ ' יני ומערבבים היטב עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
שים את הסיר על חום שוב, להוסיף את האורז, ומערבבים היטב עם בצל, פרושוטו פורצ ' יני. זה נקרא קליית האורז כי מרק לא נוספה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
לאחר דקה או כך להתחיל להוסיף את המרק מצקת מלאה בכל פעם, על מנת לאפשר את האורז לספוג אותו. כדי להפוך את שמנת ריזוטו אתה צריך לערבב את זה הרבה הוספת מרק, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
כאשר ריזוטו כמעט נעשה, מוסיפים את הזעפרן ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
7
מוסיפים קומץ פרמזן ומערבבים היטב. ריזוטו צריך להיות רך מספיק כדי להפיץ ולכסות את הצלחת כולה כאשר שירת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
* ריזוטו עם Volpi luganega (נקניק עונתי טרי) נעשה על ידי החלפת Luganega במקום Volpi prosciutto.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
9
Luganega הוא נקניק רזה מאוד ממולא תרמילי כבשים. תרמילים יש להסיר, נקניק שבור חתיכות קטנות והוסיף בצל פטריות פורצ ' יני, בהתחלה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות