קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

ריזוטו סן מרטינו

ריזוטו סן מרטינו
ריזוטו סן מרטינו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בצל, עוף מרק בשר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ריזוטו גרגיר הנחלים עם סקמפי וסקלופס-ריזוטו aux langoustines, קרסון et coquille סנט ז'אק, ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ו ריזוטו ללא גלוטן: ריזוטו זעפרן עם או בלי יין.

הוראות

1
המרק בסיר צריך להיות רותח.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בסיר גדול לאט מבשלים את הבצל ואת השום בחמאה, כאשר הבצל מתחיל להפוך צבע זהב, להסיר מהחום ולהוציא את השום.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את פרושוטו קצוץ פורצ ' יני ומערבבים היטב עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
שים את הסיר על חום שוב, להוסיף את האורז, ומערבבים היטב עם בצל, פרושוטו פורצ ' יני. זה נקרא קליית האורז כי מרק לא נוספה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לאחר דקה או כך להתחיל להוסיף את המרק מצקת מלאה בכל פעם, על מנת לאפשר את האורז לספוג אותו. כדי להפוך את שמנת ריזוטו אתה צריך לערבב את זה הרבה הוספת מרק, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
כאשר ריזוטו כמעט נעשה, מוסיפים את הזעפרן ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
7
מוסיפים קומץ פרמזן ומערבבים היטב. ריזוטו צריך להיות רך מספיק כדי להפיץ ולכסות את הצלחת כולה כאשר שירת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
* ריזוטו עם Volpi luganega (נקניק עונתי טרי) נעשה על ידי החלפת Luganega במקום Volpi prosciutto.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
9
Luganega הוא נקניק רזה מאוד ממולא תרמילי כבשים. תרמילים יש להסיר, נקניק שבור חתיכות קטנות והוסיף בצל פטריות פורצ ' יני, בהתחלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק