ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פטריות מורל, parmigiano-reggiano בתוספת, 2 בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם אספרגוס, מורל, ופנינה-בצל Ragoût, מורל ריזוטו, ו קיש אספרגוס ומורל.
הוראות
1
אם משתמשים במורל יבש, להשרות במים חמים כדי לכסות 30 דקות. מורלים יבשים להתסיס במים השריית מים או מורלים טריים במים קרים כדי לעקור חצץ, ואז להרים מן המים, לסחוט עודף. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
חותכים morels (טרי או מיובש) לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורל
3
מביאים מרק ומים לרתיחה בסיר 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הוסף אספרגוס ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
5
להעביר אספרגוס עם כפית מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז יבש לטפוח. שמור תערובת 1 כוס מרק עבור ragout ולשמור הנותרים מרק ב מבשלים חשוף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מבשלים בצל בשמן בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
מוסיפים יין ומבשלים במהירות, ערבוב כל הזמן, עד נספג, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
להוסיף 1/2 תערובת מרק חם כוס ומבשל במהירות, ערבוב כל הזמן, עד מרק נספג. המשך להתבשל ולהוסיף תערובת מרק חם, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רק רך וקרם למראה, 18 עד 22 דקות. (יהיו שאריות תערובת מרק. עתודה לדילול ריזוטו.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
10
מערבבים גבינה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל לתוך ריזוטו, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, תוך ביצוע רגאוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
11
חום 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז פטריות מורל ושום, ערבוב מדי פעם, עד השום הוא זהב חיוור, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
פטריות מורל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
יוצקים 1 מרק כוס שמורות ומביאים לרתיחה. מערבבים אפונה, אספרגוס, גרידה, ונותר 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מחוממים דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)
13
הסר מהחום ולהוסיף הנותרים 2 כפות חמאה, מחבת מתערבלת עד החמאה הוא משולב, ואז העונה רגאוט עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
ריזוטו דק כדי עקביות הרצוי עם כמה מרק שאריות ומתבלים עם מלח ופלפל. מחלקים ריזוטו בין 4 קערות רדודות. אספרגוס כף ו רגאוט מורל (עם נוזל) על גבי ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מורלים יבשים יכול להיות ספוג וטופח יבש 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.