ריזוטו עם גבינת טלג'יו ובייקון
ריזוטו מתכון עם גבינת Taleggio ובייקון מוכן תוך כ 30 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 546 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורז arborio, עירית, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: ריזוטו ארטישוק עם גבינת טאלג'יו, ריזוטו טימין לימון עם טלג'יו, ו בריטיש גבינה לוח-פטריות, בייקון, שעועית וריזוטו גבינה מופחתת.
הוראות
שמן חם בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ובייקון ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שמתחילים להשחים.
מוסיפים אורז למחבת ומערבבים מעיל בשמן.
יוצקים יין ומבשלים עד התאדה, כ 3 דקות.
מערבבים 2 כוסות מים חמים לתוך מרק ומערבבים לתוך אורז במרווחים 1/2 כוס (תן לכל לספוג לפני הוספת הבא). מערבבים, מוסיפים מים חמים יותר במידת הצורך, עד שהאורז רך, 15 עד 20 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במהירות גבינות, מלח ופלפל. למעלה עם קמצוץ עירית.