ריזוטו עם יוגורט ואפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם יוגורט ואפונה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 354 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז, אפונה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היוגורט היווני דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים יוגורט יווני כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו דייסת אפונה חם (ריזוטו שיבולת שועל עם אפונה), ריזוטו עם אפונה וחזיר, ו ריזוטו פטריות עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו את מרק העוף, 3 1/2 כוסות מים וקליפת הגבינה לרתיחה בסיר על אש בינונית. כיסוי, להפחית את החום נמוך ומבשלים 20 דקות; להשליך את הקליפה. תתחמם.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, עד רך, על 3 דקות.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, 2 דקות יותר.
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב, עד התאדה, על 2 דקות.
להוסיף 1/2 כוס מרק חם ומערבבים כל הזמן עד נספג. חזור, הוספת מרק ב 1/2-עליות כוס ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נספג והאורז הוא רק רך וקטיפתי, 20 עד 25 דקות.
מוסיפים את האפונה ומערבבים עד מחומם דרך, על 1 דקה.
מערבבים את הפטרוזיליה, עירית ומרז ' ורם בקערה.
מוסיפים את כל אבל 1 כף של עשבי תיבול לריזוטו יחד עם פרמזן מגורר ויוגורט; מערבבים במרץ עד שמנת, על 1 דקה. מחלקים את הריזוטו בין קערות. למעלה עם עשבי תיבול שמורים ועוד פרמזן.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.