קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

ריזוטו עם ירקות מרירים וגבינת גבינת גאודה עיזים

ריזוטו עם ירקות מרירים וגבינת גבינת גאודה עיזים
ריזוטו עם ירקות מרירים וגבינת גבינת גאודה עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 670 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, מניה עוף, chard שוויצרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. נסו ריזוטו עם ירקות מרירים וגבינת גבינת גאודה עיזים, ירקות מרירים עם שקדים וגבינת עיזים, ו ירקות מרירים עם שקדים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, עמוקה, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הגבעולים סלק קצוצים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיף את עלי סלק ומבשלים, זורק, עד נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
5
מסננים את chard ולהעביר לקערה. מתבלים במלח ופלפל. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
6
בסיר, להביא את המניה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
9
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב עד האורז מצופה בשמן זית, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
אורזאורז
10
מוסיפים 1 כוס של המניה החמה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז ספג את רוב המניה, על 3 דקות. המשך לבשל את הריזוטו, הוספת 1 כוס המניה בכל פעם ערבוב כל הזמן בין תוספות עד המניה נספגת. הריזוטו נעשה כאשר הוא קרמי ואת גרגרי האורז הם פשוט רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
מלאימלאי
אורזאורז
11
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בגבינה, חמאה ובשר מבושל. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
גבינהגבינה
Chard שוויצריChard שוויצרי
12
המלצת יין: קיאנטי קלאסיקו עשיר יהדהד את המרקם השמנתי של הגודה ולרכך את החדות של הירוקים. נסה אחד מן הבציר 1998, כגון פונטודי או Vignamaggio.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ירוקירוק
גאודהגאודה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו