ריזוטו עם כרישה, פטריות שיטאקה, וכמהין
ריזוטו עם כרישה, פטריות שיטאקי, וכמהין יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 493 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אורז arborio, שמן כמהין, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו עם כרישה, פטריות שיטאקה, וכמהין, קינואה עם כרישה ופטריות שיטאקה, ו חומוס עם פסטרמה, כרישה ופטריות שיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא כרישה ושמנת להרתיח בסיר בינוני כבד. להפחית את החום בינוני ומבשל עד כרישה הם מכרז ושמנת עבה, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
מחממים תנור ל 204°. לזרוק את כל החומרים על גיליון אפייה rimmed.
מפזרים מלח ופלפל. צולים עד פטריות רכות חום בהיר בקצוות, ערבוב מדי פעם, כ 45 דקות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שמתחילים להתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים אורז; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים יין ומערבבים עד שכמעט כל הנוזל נספג, בערך 1 דקה.
להוסיף 1 מרק חם כוס. מבשלים עד מרק נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
הוסף יותר מרק, 1 כוס בכל פעם, המאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא ערבוב לעתים קרובות, עד אורז רך תערובת הוא שמנת, כ 20 דקות יותר. מערבבים בתערובת כרישה, תערובת פטריות, הנותרים 2 כפות חמאה, גבינה, כמהין.
העברה לקערה גדולה, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.
שמן כמהין לבן נמכר בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים. פטריות כמהין שחורות זמינות בחנויות מזון מיוחדות ומ igourmet.com. תחליף טעים לכמהין המגולחת הוא רוטב הכמהין לקטים ($19), אשר ניתן להזמין מ fungusamongus.com.