ריזוטו עם שרימפס ואספרגוס
ריזוטו עם שרימפס ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו ריזוטו שרימפס ואספרגוס, ריזוטו עם שרימפס ואספרגוס, ו ריזוטו שרימפס ואספרגוס יווני (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה בכך. תניח בצד.
להביא 6 1/2 כוסות מים 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר 3 1/2 ליטר.
מוסיפים חתיכות אספרגוס, ומבשלים 4 דקות.
הסר אספרגוס עם כף מחורץ, ולהניח בצד, הזמנת מרק במחבת על חום נמוך כדי לשמור על חם.
בצל קצוץ קצוץ בשמן חם בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני 6 דקות או עד רך וזהב.
מוסיפים 1 1/2 כוסות אורז, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. להפחית את החום בינוני; להוסיף 1 כוס שמורות מרק אספרגוס חם. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נספג.
חזור על הנוהל עם הנותרים מרק חם, 1/2 כוס בכל פעם (זמן הבישול הוא כ 20 דקות).
מוסיפים שרימפס ואספרגוס חתיכות, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
הסר מהחום; מערבבים במלח ופלפל.