קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

ריזוטו פטריות

ריזוטו פטריות
ריזוטו פטריות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 420 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורז arborio, פטרוזיליה שטוחה, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות & אפונה.

הוראות

1
בקערה חסינת חום, לכסות את פורצ ' יני מיובש עם מים חמים ולתת את הפטריות להשרות עד שהם מתרככים, על 20 דקות. הרם את פורצ ' יני מן הנוזל השריית, ולאחר מכן לשטוף ולקצוץ אותם בגסות. לאט לאט לשפוך את פורצ ' יני השריית נוזל לתוך כוס מדידה, לעצור ממש לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
2
ממיסים 2 כפות של חמאה ללא מלח במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את פטריות enoki בשכבה זוגית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, מבלי לערבב, עד שהפטריות חומות זהובות, כ 4 דקות. מערבבים את enoki ומבשלים עד להשחמה שווה פריך, על 1 דקה יותר. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את פטריות enoki למגבת נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
4
מוסיפים 1/2 כף שמן הזית למחבת הבינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את פטריות שיטאקה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים את הפטריות על אש מתונה עד הזהב, על 4 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב, עד הפטריות הם השחמה בכל רחבי, על 2 דקות יותר. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
6
בסיר בינוני, להביא את ציר העוף ואת פורצ ' יני השריית נוזל לרתיחה. מכסים את המניה ומפחיתים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
בסיר גדול, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים את הבצל, שום ותימין ומבשלים על חום מתון עד הבצל הוא זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
9
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד מצופה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
שמן בישולשמן בישול
10
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
11
להוסיף מלאי חם מספיק כדי לכסות את האורז ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד שהוא נספג. המשך להוסיף את המניה, 1 כוס בכל פעם, תוך ערבוב כל הזמן עד שהוא נספג בין תוספות. הריזוטו נעשה כאשר האורז הוא פשוט רך וקטיפתי, על 25 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
אורזאורז
12
מערבבים את פטריות פורצ ' יני ושיטאקה שמורות, את הנותרים 1 כף חמאה ואת 2 כפות של גבינת פרמזן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
13
הוסף את enoki למחבת shiitake. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב, עד חם. כפית ריזוטו פטריות לקערות רדודות. למעלה הריזוטו עם פטריות אנוקי מטוגנות ופטרוזיליה קצוצה ומגישים עם יותר גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
פרמזןפרמזן
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
14
הפוך קדימה: פטריות shiitake ו enoki ניתן להכין דרך שלב 3 מוקדם ביום ונשמר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי