ריזוטו פטריות Orzo
ריזוטו פטריות אורזו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 588 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, שאלוט, פסטה אורזו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: ריזוטו אורזו ופטריות, ריזוטו אורזו, ו ריזוטו גינה Orzo.
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת 12 אינץ ' על חום גבוה.
להוסיף 12 אונקיות פטריות פרוסות ו 3/4 כוס שאלוט קצוצים או בצל; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות הם השחמה קלות, 9 עד 12 דקות.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף 2 כפות יותר חמאה 2 כוסות מיובש orzo פסטה; מערבבים לעתים קרובות עד הפסטה הוא זהב קל, על 2 דקות.
מוסיפים 3 כוסות מרק עוף ושרי יבש 1/2 כוס. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פסטה הוא רך לנשוך ואת רוב הנוזל נספג, 9 עד 11 דקות. אם התערובת הופכת עבה מדי לפני הפסטה נעשית, להוסיף קצת יותר מרק.
מערבבים ב 1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת ומלח ופלפל לפי הטעם. ריזוטו כפית לתוך קערות רחבות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה קצת יותר גבינת פרמזן לפי הטעם.