קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ריזוטו פטריות ונקניק איטלקי

ריזוטו פטריות ונקניק איטלקי
המתכון האיטלקי נקניק וריזוטו פטריות מוכן תוך כ 55 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1326 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 270 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, מדיירה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נקניק איטלקי וריזוטו פטריות בר, נקניק איטלקי, פלפל אדום וריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות ונקניק אפוי.

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. להתפורר נקניק למחבת, להפיץ אותו בשכבה זוגית. לבשל במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הפטריות, קורנית, אורגנו. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד הפטריות רכות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
להוסיף 1/2 כוס של מדיירה לגרד deglaze המחבת, על 1 דקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים ציר עוף עד שהוא לוהט או רותח בסיר גדול ולשמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מבשלים בצל ושום בחמאה: ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
מוסיפים את האורז לבצל ומבשלים כמה דקות, עד שהאורז מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
2
הוסף נשאר 1 כוס מדיירה. לבשל, ערבוב כל הזמן עד מדיירה נספג, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
3
מוסיפים את המניה החמה, מצקת אחת בכל פעם ומבשלים עד שהוא כמעט נספג על ידי האורז, לאחר כל תוספת. מערבבים לאט את האורז בזמן שהוא מבשל במלאי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
המשך לבשל עד אורז הוא רק רך תערובת הוא שמנת, הוספת מלאי יותר על ידי חופנים, ערבוב לעתים קרובות ומאפשר רוב המניות להיספג לפני הוספת יותר, עד האורז הוא רך, אבל עדיין המשרד לנשוך, על 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
בנקניקיות ופטריות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. 
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מפזרים גבינה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.