ריזוטו פטריות ונקניק איטלקי
המתכון האיטלקי נקניק וריזוטו פטריות מוכן תוך כ 55 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1326 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 270 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, מדיירה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נקניק איטלקי וריזוטו פטריות בר, נקניק איטלקי, פלפל אדום וריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות ונקניק אפוי.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. להתפורר נקניק למחבת, להפיץ אותו בשכבה זוגית. לבשל במשך כמה דקות.
מוסיף את הפטריות, קורנית, אורגנו. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד הפטריות רכות, על 10 דקות.
להוסיף 1/2 כוס של מדיירה לגרד deglaze המחבת, על 1 דקה. תניח בצד.
מחממים ציר עוף עד שהוא לוהט או רותח בסיר גדול ולשמור על חום נמוך.
מבשלים בצל ושום בחמאה: ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
מוסיפים את האורז לבצל ומבשלים כמה דקות, עד שהאורז מתחיל להשחים.
הוסף נשאר 1 כוס מדיירה. לבשל, ערבוב כל הזמן עד מדיירה נספג, על 2 דקות.
מוסיפים את המניה החמה, מצקת אחת בכל פעם ומבשלים עד שהוא כמעט נספג על ידי האורז, לאחר כל תוספת. מערבבים לאט את האורז בזמן שהוא מבשל במלאי.
המשך לבשל עד אורז הוא רק רך תערובת הוא שמנת, הוספת מלאי יותר על ידי חופנים, ערבוב לעתים קרובות ומאפשר רוב המניות להיספג לפני הוספת יותר, עד האורז הוא רך, אבל עדיין המשרד לנשוך, על 20-25 דקות.
בנקניקיות ופטריות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.