המתכון האיטלקי נקניק וריזוטו פטריות מוכן תוך כ 55 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1326 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 270 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, מדיירה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נקניק איטלקי וריזוטו פטריות בר, נקניק איטלקי, פלפל אדום וריזוטו פטריות, ו ריזוטו פטריות ונקניק אפוי.
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. להתפורר נקניק למחבת, להפיץ אותו בשכבה זוגית. לבשל במשך כמה דקות.
המשך לבשל עד אורז הוא רק רך תערובת הוא שמנת, הוספת מלאי יותר על ידי חופנים, ערבוב לעתים קרובות ומאפשר רוב המניות להיספג לפני הוספת יותר, עד האורז הוא רך, אבל עדיין המשרד לנשוך, על 20-25 דקות.
ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.