ריזוטו פנקטה עם שמן כמהין
ריזוטו פנצ'טה עם שמן כמהין יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 427 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שאלוט, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כמהין לינגוויני עם עגבניות ופנצ'טה, ריזוטו צ'ייב עם שמן כמהין, ו ריזוטו כרישה Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מלאי לרתיחה בסיר (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים שמן זית; מערבולת למעיל.
להוסיף pancetta; saut 6 דקות או עד קריספ. באמצעות כף מחוררת, להסיר pancetta מחבת; לנקז על מגבת נייר.
להוסיף שאלוט לטפטופים במחבת; לבשל 2 דקות (לא חום), ערבוב לעתים קרובות. מערבבים באורז, רוזמרין, ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף יין; לבשל 2 דקות או עד הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במלאי 1 1/2 כוסות; לבשל 4 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף מלאי שנותר, 3/4 כוס בכל פעם, ערבוב כמעט כל הזמן עד כל חלק של המניה נספג לפני הוספת הבא (כ 22 דקות בסך הכל); להזמין 1/3 גביע המניה בתוספת האחרונה. מערבבים בפלפל, שמן כמהין, ומלח.
הסר מחבת מחום; מערבבים במרק שמור 1/3 כוס. למעלה עם פנצ ' טה.