ריזוטו פסטה עם שומר
ריזוטו פסטה עם שומר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 339 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, כרישה, נורת שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שומר וריזוטו נקניקיות, ריזוטו עם שומר ואפונה, ו ריזוטו שרימפס ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה במחבת לא דביקה גדולה על חום בינוני.
להוסיף נורה שומר, כרישה, זרעי שומר; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במלח. מכסים ומבשלים 12 דקות או עד שומר הוא רך, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
מערבבים מרק ויין; מביאים לרתיחה בסיר גדול (לא להרתיח). לשמור על חום חם מעל חום נמוך (תערובת ייראה מקושקש).
ממיסים 1 כף חמאה במחבת חצי בינונית על אש בינונית.
הוסף אורזו למחבת; לבשל במשך 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב תערובת לעתים קרובות עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 17 דקות בסך הכל). מערבבים בתערובת כרישה; לבשל 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, שברי שומר ופלפל.