ריזוטו פרימוורה
ריזוטו פרימוורה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 257 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ירקות אופציונליים להחליף, יין, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו פרימוורה, ריזוטו פרימוורה, ו ריזוטו פרימוורה.
הוראות
חום עד ... simmer.In תנור הולנדי גדול, חום 2 כפות שמן זית ו 2 כפות חמאה.
מוסיפים בצל קצוץ וגזר קצוץ. מערבבים ומבשלים דקה או שתיים.
מוסיפים כרובית ומבשלים לרגע.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים סקווש ומבשלים 30 שניות.
הסר מן המחבת ולשים על צלחת. תניח בצד.
מוסיפים 1 כפות שמן זית ו 1 כף חמאה על אותו מחבת.
מוסיפים אורז ומערבבים, בישול במשך 1 דקה.
מוסיפים חצי מהיין ו 1 1/2 כפיות מלח כשר. מערבבים ומבשלים עד שנוזל נספג. במהלך 30 עד 45 הדקות הבאות, להוסיף 1 כוס מרק רותח בכל פעם, ערבוב ובישול עד שכל תוספת של מרק נספג.
מוסיפים את החצי השני של היין ומבשלים עד לספיגה.
מוסיפים בצל ירוק ואפונה, ערבוב לשלב. טעם כדי לוודא אורז הוא המרקם הנכון; להוסיף עוד מנה של מרק אם אורז יש יותר מדי לנשוך אותו. בדוק את תכולת המלח והוסף יותר מלח במידת הצורך. לאחר האורז מבושל, להסיר מן החום. מערבבים בגבינת עיזים, פרמזן וירקות עד שכל גבינת העיזים משולבת.
מגישים על צלחת עם sprig של שמיר.