המתכון ריזוטו Kedgeree מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 964 קלוריות. מתכון זה מ nigella.com יש 298 אוהדים. גשו לסופר וקנו אורז, כורכום, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו Kedgeree, Kedgeree, ו Kedgeree (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את האדוק לשניים או יותר חתיכות כדי להתאים למחבת (רצוי אחד עם מכסה).
מרכיבים שתצטרך
האדוק.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיף קצת פלפל, עלה המפרץ, להב של מייס, אם יש לך אחד, ו sprig של פטרוזיליה, ויוצקים מעל המים. מכסים את המחבת עם מכסה, או כמה נייר אטום בחוזקה, ולהביא לרתיחה. הפעל למטה ומבשלים את האדוק במשך 3-5 דקות, כך הדג מבושל דרך אבל לא מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
האדוק.
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מייס קרקע
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר עם מרית מחוררת ועטוף את האדוק בנייר כסף ושומר את הנוזל מהמחבת, מאמץ אותו לתוך כד מדידה. הפוך את הנוזל בכד עד 1 ליטר / 4 סימן כוס עם מים רותחים ולהוסיף את גרגרי מרק ירקות או קובייה או מה שאתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
האדוק.
1 כפית מלח היקורי מעושן
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
יוצקים את הנוזל הזה לסיר ולשים על אש נמוכה.על צורב סמוך, בסיר רחב למדי, חום 30 גרם / 2 כפות של החמאה והשמן. לקצץ את הכרישה, ולאחר מכן דק לחתוך אותו לתוך עיגולים, הוספת אותו למחבת שמנוני. מבשלים בעדינות במשך כ 5 דקות עד הכרישה מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את האורז למחבת והופכים היטב בשמן החמאה עד slicked ומבריק ואז מערבבים את התבלינים וגרידת לימון. הגבר את החום והוסף את היין, תוך ערבוב עד שהוא נספג מבעבע. לאחר מכן להוסיף מצקת של דגים שמורים בישול נוזלי מעורבב עם מלאי ירקות בסיר הסמוך שלה, ערבוב עד שהוא נספג מדי ולאחר מכן להמשיך לייפות על ידי ladleful עד שהאורז מבושל ודביק - כ 20 דקות - ואת הנוזל משמש למעלה או כמעט כל בשימוש למעלה. אתה כנראה לא צריך אותי כדי להזכיר לך, אבל תן לי בכל מקרה: חשוב כי כל ladleful נספג לפני שאתה מוסיף את הבא.בינתיים, לשים את הביצים של השליו במחבת של מים קרים ולהביא לרתיחה. ברגע שהמים מגיעים לרתיחה, מנקזים את הביצים ושמים אותם בקערה של מים קרים, מעבירים עליהם את הברז לזמן מה כדי לוודא שהם מפסיקים לבשל.ברגע שהגעת לנקודה הנכונה עם הריזוטו, והאורז נעשה, מוסיפים את הדג, מתפורר מינימאלי במזלג או באצבעות שלך, לאורז יחד עם החמאה הנותרת ומיץ הלימון, מכים היטב, את החום, עם כף העץ שלך כדי לוודא שהכל קרמי ומאוחד היטב. כפית את הריזוטו על צלחת גדולה, כך שהוא שטוח למדי, מוסיפים את השלווים קלופים חצויים ביצים au choix ומפזרים עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שליו
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)