ריזוטו שרימפס
ריזוטו שרימפס נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. אם יש לכם שרימפס ורוד הקטן ביותר שאתה יכול למצוא, יין, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. מתכונים דומים: ריזוטו alla crema di scampi (ריזוטו עם שרימפס Puréed), ריזוטו שרימפס ואפונה, ו ריזוטו שרימפס ואפונה.
הוראות
מוסיפים את מיץ הצדפה ל -4 כוסות מים בסיר, מחממים עד מהביל. אל תתנו לו לרתוח. 2 בסיר נפרד (תחתית עבה), מחממים 2 כפות חמאה מעל חום בינוני, ומטגנים את שאלוט טחון במשך 2-3 דקות, עד רק שקוף.3
מוסיפים את האורז לסיר. מערבבים ומטגנים את האורז במשך 2-3 דקות, עד שכל הדגנים מצופים היטב בחמאה ומתחילים טוסט. 4 להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את היין הלבן. עם כף עץ, מערבבים את האורז במרץ. ברגע שהיין רותח, תנמיך את החום עד שהיין יבשל בעדינות. מערבבים כמעט כל הזמן. אתה עושה את זה כדי לעורר את האורז, אשר משחרר את העמילן שלה ויוצר את רוטב שמנת אתה רוצה ריזוטו. 5 כאשר היין מבושל כמעט משם בשום פנים ואופן אתה צריך לתת את האורז לרחוש על החלק התחתון של הסיר לשפוך שתי מצקות של מרק צדפות חם-תערובת מים. מערבבים היטב לשלב, ולהוסיף קמצוץ בריא של מלח. 6 ערבוב כמעט כל הזמן, לתת נוזל זה להפחית עד שהוא כמעט נעלם, ואז להוסיף עוד מצקת של מרק. תמשיך עם זה עד שהרוטב יצפה בכפית. תטעם את הכפית ותראה אם הריזוטו צריך מלח. אם כן, להוסיף קמצוץ קטן. זה אורז ריזוטו הרבה צריך על 4-5 כוסות של סך נוזלי (כולל היין) לבוא יחד, אז להתחיל לטעום את האורז בגביע 3rd. אם זה כמעט שם המשרד במרכז אבל שקוף מבחוץ, ומוקף באופן מלא עם רוטב שמנת להוסיף עוד כוס מרק, לערבב היטב, ולטעום עוד פעם אחת עבור מלח. (אם לא, יש לך אורז ישן ואתה צריך ללכת עוד כוס אחת ולתת לו לבשל משם.) 7 עכשיו להוסיף שרימפס, פטרוזיליה, ואת כף הנותרים של חמאה. מערבבים כל הזמן עד זה כוס אחרונה של מרק הוא בערך חצי נעלם: זכור שאתה רוצה ריזוטו זה להיות משוחרר וקרם. ממש לפני שאתם מגישים, מוסיפים את גרידת הלימון ומגישים מיד. הכי טוב מוגש עם קערות וכפות ולא צלחות ומזלגות.